ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ: Κυκλοφόρησε το trailer

ΑΝΤΕΝΝΑ – Το Ελλάδα έχεις Ταλέντο έρχεται τον Ιανουάριο στον ΑΝΤ1. Τα φώτα του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» ανάβουν ξανά και το διασημότερο σόου παγκοσμίως επιστρέφει στον ANT1! Το όνειρο γίνεται πραγματικότητα, και όσοι θέλουν να το ζήσουν, θα δώσουν ψυχή, πάθος και δύναμη για να ανέβουν στη σκηνή και να λάμψουν με το ταλέντο τους.

Στην κριτική επιτροπή του Νο1 επιτυχημένου ψυχαγωγικού format στον κόσμο θα είναι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο Τάκης Ζαχαράτος, η Έλενα Χριστοπούλου και η Κρυσταλλία Ρήγα. Τέσσερα ξεχωριστά πρόσωπα που, με μοναδικές ατάκες, κοφτερά σχόλια και ανατρεπτικό χιούμορ, θα δίνουν το πράσινο φως στους συμμετέχοντες.

Το απολαυστικό δίδυμο, Νικόλας Ράπτης και Σταύρος Σβήγκος, θα είναι στο τιμόνι της παρουσίασης του βραβευμένου οικογενειακού σόου.

Η Ελλάδα έχει ταλέντο και όλοι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να μαγέψουν τους κριτές, αλλά και όλη τη χώρα. Αν τα καταφέρουν, τότε μπορεί να αλλάξει η ζωή τους για πάντα!

Το τρέιλερ ξεκινά με μία κοπέλα που καθαρίζει. Ξαφνικά πετά την ζακέτα της και παίρνει την μεγάλη απόφαση… να πραγματοποιήσει το όνειρό της και να λάμψει στην σκηνή με το ταλέντο της.

Οι τέσσερις κριτές εμφανίζονται κατά την διάρκεια του act της κι όλα γίνονται λαμπερά κι υπέροχα, όταν η Έλενα Χριστοπούλου πατά το buzzer. Στο τέλος οι δύο παρουσιαστές μας καλούν στο σόου για να ανακαλύψουμε νέα ταλέντα.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s