ΜΙΛΗΣΕ ΜΟΥ: Πρόωρο τέλος για τη Τζωρτζέλα Κόσιαβα

OPEN BEYOND – Ολοκληρώνεται πρόωρα αύριο το μεσημέρι η εκπομπή Μίλησέ μου με την Τζωρτζέλα Κόσιαβα στο OPEN. Η αιτία είναι τα χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης της εκπομπής που προβάλλεται στη μεσημεριανή ζώνη.

Η αλήθεια είναι ότι έγιναν πολλές αλλαγές στον προγραμματισμό από την αρχή της σεζόν μέχρι σήμερα που να αφορούν στη συγκεκριμένη εκπομπή που είχε σκοπό να ακολουθήσει τα χνάρια των Οικογενειακών Ιστοριών του ALPHA.

Αρχικά προβαλλόταν σε άλλη ώρα, στη συνέχεια μετακόμισε στις 15.00 και αργότερα μειώθηκαν και οι μέρες προβολής αλλά καμία από όλες τις αλλαγές δεν απέδωσε. Και πώς θα μπορούσε να συμβεί αυτό άλλωστε από τη στιγμή που συνολικά το κανάλι αντιμετωπίζει φέτος πρόβλημα με το συνολικό τηλεμερίδιο να έχει πέσει χαμηλότερα κι από αυτό της ΕΡΤ.

Ωστόσο, η Τζορτζέλα Κόσιαβα παραμένει στο δυναμικό του σταθμού και αποτελεί και έναν άνθρωπο που έχει στηρίξει το κανάλι στα δύσκολα και αυτό από ότι φαίνεται αναγνωρίζεται.

Πάντως, με το Μίλησέ μου και το “κόψιμο” φαίνεται πως το κανάλι μπαίνει σιγά σιγά στη νέα εποχή προσπαθώντας να διορθώσει λάθη και να ξανακερδίσει το χαμένος έδαφος.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s