ΕΠΤΑ: Επιστρέφει στις οθόνες μας το Σάββατο 6/11 στις 13:00

ΕΡΤ – Το «Επτά» με τη Βάλια Πετούρη επιστρέφει ανανεωμένο στην ΕΡΤ1, το Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021, στις 13:00.

Καλεσμένος της Βάλιας Πετούρη στην πρώτη εκπομπή της σεζόν ο γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής Μανώλης Χριστοδουλάκης. Θα μιλήσει για τη Φώφη Γεννηματά, αλλά και για την επόμενη ημέρα στο ΚΙΝΑΛ και τις διεργασίες που είναι σε εξέλιξη για την εκλογή του νέου προέδρου του κόμματος.

Το «Επτά» που επικεντρώνεται στην πολιτική ανασκόπηση της εβδομάδας με οπτικοποιημένα video γίνεται από φέτος και διαδραστικό. Ο διάλογος για το πρώτο θέμα της επικαιρότητας, τον οποίο συντονίζει ο υποδιευθυντής του ενημερωτικού site της ΕΡΤ Τάσος Οικονόμου, αρχίζει δύο μέρες νωρίτερα με την ανακοίνωση του καλεσμένου στο ertnews.gr και συνεχίζεται κατά τη διάρκεια της εκπομπής.

Πρωτότυπη είναι και η παρουσίαση της εκπομπής που γίνεται σε δύο στούντιο. Στο πρώτο βρίσκεται ο κεντρικός καλεσμένος, ενώ από το δεύτερο στούντιο παρεμβαίνουν ο καλεσμένος που προέρχεται από τον κοινωνικό και επιστημονικό χώρο, αλλά και οι τηλεθεατές μέσω των αναρτήσεών τους.

Στόχος της εκπομπής είναι, όχι μόνον η διαρκής ανανέωση, αλλά και η πολυφωνία, καθώς και ο εμπλουτισμός της συνέντευξης με τη συμμετοχή των τηλεθεατών.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s