ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Τι αλλάζει στη σειρά σε σχέση με τη νέα πλατφόρμα του ΑΝΤ1;

ANTENNA – Εδώ και και καιρό ακούμε για την ψηφιακή πλατφόρμα του ΑΝΤ1, αλλά μας χωρίζουν μόνο μερικοί μήνες πριν κάνει πρεμιέρα. Τι σχέση όμως μπορεί να έχουν οι «Άγριες Μέλισσες»;

Βλέποντας τι γίνεται στο εξωτερικό, όπου πλατφόρμες σαν το Netflix μονοπωλούν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών ο ΑΝΤ1 θέλησε να προχωρήσει σε αυτό το βήμα.

Το νέο project ετοιμάζεται εδώ και καιρό με πολλή προσοχή και όπως έχει γράψει το Ζnews εκεί θα δούμε τη νέα σειρά του Γιώργου Καπουτζιδη «Σέρρες», αλλά και τη «Ρένα» με την Υρώ Μανέ.

Στη νέα πλατφόρμα του ΑΝΤ1 θα υπάρχουν ταινίες πρώτης προβολής και ξένες σειρές που θα μπορεί να επιλέξει κάποιος και να τις δει οπότε θέλει.

Θα υπάρχουν όμως και ελληνικά σίριαλ που θα μπορεί να δει κάποιος σε πρώτη προβολή. Αυτό ισχύει και για τις «Άγριες Μέλισσες».

Η πρώτη σκέψη ήταν τα νέα επεισόδια του αγαπημένου σίριαλ να προβάλλονται στην πλατφόρμα μια εβδομάδα πριν. Δηλαδή το επεισόδιο που στην ελεύθερη συχνότητα θα μεταδίδεται Δευτέρα θα έχει ήδη μεταδοθεί την προηγούμενη εβδομάδα στην ψηφιακή πλατφόρμα.

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Όλα όσα θα δούμε 18-21 Οκτωβρίου

Τελικά αυτό το σενάριο δεν προχώρησε γιατί οι υπεύθυνοι σκέφτηκαν ότι θα κάνει κακό στην prime time ζώνη του σταθμού να παίζονται 4 επεισόδια νωρίτερα κάπου αλλού.

Η νέα πρόταση είναι το επεισόδιο να ανεβαίνει στην πλατφόρμα μια μέρα πριν από την προβολή από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Έτσι και οι φανατικοί της σειράς θα έχουν ένα κίνητρο να γίνουν συνδρομητές στην πλατφόρμα, αλλά ταυτόχρονα δεν θα χαθεί και το στοιχείο της έκπληξης για τους τηλεθεατές που περιμένουν κάθε βράδυ στις 22.00 να ακούσουν τους τίτλους αρχής.

Η ψηφιακή πλατφόρμα του ΑΝΤ1 αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Ιανουάριο.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s