ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Ξενάγηση στο νέο Διαφάνι και spoiler για τη νέα σεζόν

ΑΝΤΕΝΝΑ – Οι «Άγριες Μέλισσες» επιστρέφουν στον τηλεοπτικό αέρα του ANT1 την ερχόμενη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου και ο Γ’ κύκλος της σειράς αναμένεται ακόμα πιο καθηλωτικός.

Η κάμερα της πρωινής εκπομπής του «Πρωινού» βρέθηκε στο «νέο» Διαφάνι και μαζί με τον σκηνογράφο της σειράς, Αντώνη Χαλκιά ξεναγήθηκαν στα σκηνικά.

Μεταξύ άλλων, το ανανεωμένο Διαφάνι απέκτησε περίπτερο, αντλία βενζίνης, ηλεκτρικά είδη και η Ουρανία αποφάσισε να ανοίξει μπουτίκ στην πλατεία του χωριού.
Το σπίτι του Δούκα στη Λάρισα αλλά και το εγκαταλελειμμένο αρχοντικό στο Διαφάνι, το σπίτι της Ελένης, το σπίτι του Ενωμοτάρχη, το μπαρ του Κωνσταντή και του Νικηφόρου, είναι ορισμένες από τους χώρους που «ανανεώθηκαν» για την τρίτη σεζόν των «Άγριων Μελισσών».

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στα πρώτα επεισόδια του τρίτου κύκλου της δημοφιλούς σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες. Η 21η Απριλίου 1967 άλλαξε όλη την πορεία της χώρας για τα επόμενα επτά χρόνια. Πέντε μήνες μετά, στο Διαφάνι, ο φόβος έχει σκεπάσει τα πάντα. Κάποιοι κρύβονται, κάποιοι αντιστέκονται, άλλοι σιωπούν περιμένοντας ένα θαύμα και κάποιοι άλλοι τάσσονται υπέρ των πραξικοπηματιών.

Στη μία πλευρά στις Άγριες Μέλισσες βρίσκεται ο Ακύλας Μεγαρίτης με μεγαλεπήβολα σχέδια και στο πλευρό του τον Μελέτη. Στην άλλη πλευρά βρίσκονται τα μέλη των οικογενειών Σταμίρη και Σεβαστού. Την ίδια στιγμή, όμως, ο Δούκας και η Μυρσίνη δέχονται το ισχυρότερο πλήγμα από τα παιδιά τους, ενώ η Ελένη και ο Λάμπρος βρίσκονται ξαφνικά στη δίνη μια νέας Οδύσσειας, καθώς ο δάσκαλος μπαίνει στο στόχαστρο του καθεστώτος.

Ο Λάμπρος κατηγορείται στις Άγριες Μέλισσες ότι είναι αρχηγός μίας ακραίας κομμουνιστικής οργάνωσης, αλλά ο Ζάχος δεν ξέρει αν πρέπει να πιστέψει στην αθωότητά του. Μάλιστα, ο δάσκαλος αποφασίζει να πάει να κρυφτεί, αφού οι άνθρωποι του καθεστώτος τον κυνηγούν παντού. Ο Μπάμπης, παρά τις πιέσεις του φοβισμένου Κυριάκου, οδηγεί τον Λάμπρο στο βουνό μαζί με τον Προκόπη και τους υπόλοιπους που κινδυνεύουν, για να κρυφτούν.

Τις επόμενες μέρες στις Άγριες Μέλισσες, η Ελένη έρχεται αντιμέτωπη με τον Ακύλα, ο οποίος όχι μόνο ζητάει την εξορία του Λάμπρου αλλά έχει βάλει στο στόχαστρο και εκείνη. Σύμφωνα με όσα γράφει το περιοδικό TV O’CLOCK, η Ελένη αποφασίζει να κρύψει τον Λάμπρο σε ένα σπίτι κοντά στο Διαφάνι και δίνει μάχη με τον χρόνο προκειμένου να τον φυγαδεύσει πριν τον βρουν και τον βασανίσουν.

Το ίδιο βράδυ, ο Δούκας και η Μυρσίνη παρευρίσκονται στο σπίτι του Ακύλα για ένα δείπνο προς τιμήν του Μελέτη και της Κορίνας. Ωστόσο, τη βραδιά θα σημαδέψει ένα ακραίο γεγονός, που θα τους συγκλονίσει όλους και θα αλλάξει τη ζωή τους για πάντα. Ο Ντούνιας και οι άντρες του ανακαλύπτουν το κρησφύγετο στο βουνό όπου βρίσκονται ο Λάμπρος, ο Προκόπης, ο Μπάμπης και οι υπόλοιποι. Ύστερα από αυτή την επιδρομή, τίποτα δεν θα είναι ίδιο για κανέναν στις Άγριες Μέλισσες, καθώς οι Διαφανιώτες θα έρθουν αντιμέτωποι με το σκληρό πρόσωπο της δικτατορίας.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s