ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ 21.09.2021: Με 20.6% η Καινούργιου και 19.5% η Μπάρκα στέλνουν τον ανταγωνισμό στα μονοψήφια

ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ – Αυτά είναι τα πρώτα – μη καθαρά νούμερα στο Δυναμικό Κοινό (18-54) για την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021. Οι παρακάτω μετρήσεις βασίζονται επακριβώς στην έναρξη και λήξη του εκάστοτε προγράμματος, σε αντίθεση με τις μετρήσεις, που παρουσιάζονται στο διαδίκτυο.

Στην EARLY MORNING ζώνη, το HAPPY DAY με 17.9% και το MEGA ΚΑΛΗΜΕΡΑ με 17% κέρδισαν το τηλεοπτικό κοινό. Ειδικότερα 8-9 πρώτη ήταν ξεάθαρα η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ενώ 9-10 σάρωσε η Ελεονώρα Μελέτη.

Με 20.5% η Κατερίνα Καινούργιου και 19.5% η Δανάη Μπάρκα, έσβησαν τον ανταγωνισμό, αφήνοντας όλες τις εκπομπές στα μονοψήφια. Η διαφορά με τα υπόλοιπα προγράμματα ήταν πάνω από 13 μονάδες!!!

Λίγο αργότερα, στη ζώνη των 12:00, η Ζήνα Κουτσελίνη έφερε ένα 15.2% στο STAR CHANNEL, ενώ η Ιωάννα Μαλέσκου σημείωσε νέο ιστορικό χαμηλό με 4.3%!!!

Η Ελένη Μενεγάκη έχει αποφασίσει να ταράξει τα τηλεοπτικά νερά και με την ήπια θεματολογία της στη showbiz και όχι στο gossip, έφερε ακόμα μια πρωτιά στο MEGA σημειώνοντας 18.3%. Μουτσινάς και Μακρυπούλια είναι τα θύματα τόσο της Μενεγάκη, αλλά και του SHOPPING STAR και του LIVE NEWS.

Στην απογευματινή ζώνη πρωτιά από το 5Χ5 πήρε το DEAL με 15.3%, ενώ ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ λίγο αργότερα κυριαρχούσε με 15.6%, για να συνεχιστεί η πρωτιά του STAR και στη μάχη των κεντρικών δελτίων.

Στη ζώνη των 20:00, το ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΜΑΜΑ με 16% κέρδισε τον ΗΛΙΟ και το ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ.

Στην primetime ζώνη, Ο ΣΑΣΜΟΣ με 28.7% έναντι 21.8% του GNTM και της ΓΗΣ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ με 20.4% σάρωσε τους πίνακες τηλεθέασης. Τα μαγειρικά ριάλιτι σε ΣΚΑΪ και ΑΝΤ1 κινήθηκαν 3.4% και 5.9%, αντίστοιχα, ενώ λίγο αργότερα το BIG BROTHER για πρώτη φορά από την πτωτική του κάθοδο, σημείωσε μονοψήφιο, σημειώνοντας 8.2%

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s