42οC: Από την COSMOTE TV στον ΑΝΤ1

ANTENNA – Με μία ακόμα ελληνική σειρά με πολύ καλούς συντελεστές θα εμπλουτίσει το πρόγραμμά του ο ΑΝΤ1 την ερχόμενη σεζόν. Το κανάλι του Αμαρουσίου απέκτησε τα δικαιώματά της με σκοπό να την προβάλλει στα μέσα της νέας σεζόν. Οι υπογραφές έπεσαν και έτσι η σειρά 8 επεισοδίων με τίτλο «42οC» που την έχουν παρακολουθήσει οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα προβληθεί και από το κανάλι του Αμαρουσίου.

Να αναφέρουμε ότι πρόκειται για ένα ερωτικό-ψυχολογικό θρίλερ που επικεντρώνεται σε μία οικογένεια αλλά και ολόκληρη την τοπική κοινωνία του νησιού που κλονίζονται από τον απροσδόκητο θάνατο μιας έφηβης κοπέλας. Την ίδια ημέρα του θανάτου της θα επιστρέψει η αδελφή της, η Λένα (Ναταλία Swift), που βρίσκεται αντιμέτωπη με το τραγικό συμβάν: η αδερφή της νεκρή στην ίδια τοποθεσία που είχε εντοπιστεί η σωρός της μητέρας της, έξι χρόνια πριν. Σύμπτωση ή προμελετημένη πράξη; Στην προσπάθειά της να ανακαλύψει τους υπεύθυνους, η Λένα θα βρει ένα σύμμαχο στο πρόσωπο του εφηβικού της έρωτα, του Νίκου (Κώστας Νικούλι), ενώ θα έρθει αντιμέτωπη με την οικογένειά της, με μυστικά και μνήμες να επιστρέφουν για να την στοιχειώσουν.

Ο Χρήστος Λούλης στο ρόλο του αστυνομικού, προσπαθεί να ανακαλύψει την αλήθεια σε μια ιστορία θανάτου, όπου τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται, η Κατερίνα Λέχου και η Έμιλυ Κολιανδρή στους ρόλους των θείων της Λένας που προσπαθούν να έχουν πάντα τον έλεγχο της οικογένειας, ο Theo Alexander, o θείος της, κρύβει καλά ένα σκοτεινό μυστικό, αλλά και ο Αλέξανδρος Λογοθέτης, που υποδύεται τον πατριό της Λένας, ανακαλύπτει το βάθος της υποκρισίας μιας οικογένειας που νόμιζε ότι γνώριζε.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Γιώργος Παπαβασιλείου (Slave, Der Bergdoktor, The storm tide, Special Unit) και το σενάριο οι Σέργιος Κωνσταντινίδης και Κάλλια Παπαδάκη.

Η σειρά «42οC» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 στα μέσα της νέας σεζόν, δηλαδή κάπου στον Φεβρουάριο του 2022 και να προβάλλεται μία φορά τη βδομάδα στη βραδινή ζώνη προγράμματος.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s